Reparatie 

Hang- en sluitwerk ramen en deuren


Onze ervaren servicemonteurs beschikken over de technische kennis en vaardigheden om kozijnreparaties snel en vakkundig uit te voeren. 

Aluminium kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van het hang-, en sluitwerk van aluminium ramen en deuren. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat alles weer goed wordt afgesteld om problemen met slecht sluiten, tocht en lekkages te voorkomen. 


We zijn snel ter plaatse en proberen om de werkzaamheden in één keer uit te voeren. We hanteren inzichtelijke en betaalbare servicetarieven.

Ook op zaterdag voeren wij service/reparaties uit. Dit kan praktisch zijn voor onder andere scholen en kantoren, waar de ruimtes op werkdagen vaak drukbezet zijn. Of wanneer u als particulier een drukke baan heeft en moeilijk vrij kunt nemen. Gewoon conform onze vaste tarieven, zonder extra toeslagen. 


Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw aluminium ramen en deuren.

Onze merken 

Wij vervangen hang- en sluitwerk van onder andere de volgende merken:  

Schüco, Notter, SI (Siegenia/Aubi), Hueck, Roto, Sobinco, Nemef/Assa Abloy, KFV, Fuhr, GEZE en Teleflex. 

Staat het door u gezochte merk hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen vrijwel alle merken bestellen bij onze vaste partners. 

Onze monteurs zijn snel ter plaatse, adviseren over de beste aanpak en voeren daar waar mogelijk de reparatie direct uit. 

SNEL

VAKKUNDIG

BETAALBAAR

Uw specialist voor reparatie en onderhoud van aluminium kozijnen.