Onze opdrachtgevers


Voor wie werken wij onder meer?

We werken zowel voor de zakelijke als particuliere markt.  Wij zijn werkzaam voor opdrachtgevers in de volgende sectoren: 

Particulieren

Voor vrijwel alle problemen met het hang- en sluitwerk van aluminium kozijnen kunnen onze ervaren servicemonteurs een oplossing realiseren. Snel, vakkundig en betaalbaar.

Gebouwbeheerders 

Vakkundig kozijnonderhoud is onmisbaar en noodzakelijk, bij voorkeur zonder dat de gebruikers van uw gebouw daar iets van merken. Wij denken graag met u mee en kunnen voor elke situatie een passend advies geven.

Onderwijsinstellingen

Het hang- en sluitwerk in schoolgebouwen is vaak eerder aan slijtage onderhevig. Onze monteurs zijn bij een kozijnstoring snel aanwezig om ramen- en deuren veilig te herstellen.

Bouwbedrijven / aannemers

Wij werken nauw samen met diverse aannemers en bouwbedrijven. We communiceren helder over de voortgang van een project en maken rechtstreeks afspraken met de klant.  

Bedrijven 

Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven. We hanteren een no-nonsense mentaliteit, werken efficiƫnt, helder en transparant en komen onze afspraken na.

Vereniging van Eigenaren

Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud en reparatie van aluminium kozijnen. 
Wij geven altijd vrijblijvend advies en bieden onderhouds-contracten (MJOP) op maat aan.

Zorginstellingen

Bouwservice Berben neemt de zorg voor het kozijnonderhoud op zich, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de zorg aan uw patiƫnten of bewoners.